Nieuws

Corona Protocol VELO-Voetbal

28 augustus 11:00  MAATREGELEN Gebaseerd op de richtlijnen van de rijksoverheid (RIVM), het NOC*NSF en de KNVB zijn de bij VELO van toepassing zijnde maatregelen hieronder in het kort weergegeven. Deze maatregelen zijn aangepast aan de laatste update per 26 januari 2022. meer »

11045x gelezen

Medische staf blijft

21 januari 16:45  De medische staf van VELO blijft ook komend seizoen volledig in tact. Onder leiding van fysiotherapeut en kind van de club Bob Kuijpers zullen verzorgers Kees de Jongh en Araff Baksoellah ook komend seizoen de spelersgroep medisch bijstaan. Voor Kees betekent dit dat hij zijn elfde(!) seizoen bij VELO in zal gaan. In seizoen 2012-2013 is hij bij VELO gestart en Kees heeft ondertussen al menig trainer versleten en ontelbare enkels getapet. We kunnen met recht zeggen dat VELO (na NAC Breda) de tweede voetballiefde is voor Kees. Araff gaat volgend seizoen op voor zijn derde seizoen bij VELO en brengt met zijn massagekwaliteiten en zijn warme persoonlijkheid een extra impuls in de medische staf. VELO is dan ook erg blij met het aanblijven van deze mannen!

337x gelezen

Dames 1: We mochten weer!

21 januari 14:00  Afgelopen zaterdag mochten we weer “gewoon” trainen met de dames. Het werd echter een speciale training.meer »

212x gelezen

Peter Hartgring nieuwe assistent-trainer VELO 1

15 januari 15:15  Peter Hartgring volgt komend seizoen Rick van der Loos op als assistent-trainer van VELO 1. Hij komt over van buurman sv Erasmus, waar hij hoofdtrainer is van het 1e elftal van de zondagtak. De 42-jarige Haagse oefenmeester zal volgend seizoen assistent worden van hoofdtrainer Kevin van der Geest. Na twee goede gesprekken over zijn ambities en de invulling van zijn rol als assistent zijn de TC en Peter een contract van één jaar overeengekomen. Peter is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer van Erasmus (zon). Daarvoor deed hij ervaring op als assistent en 2e trainer bij SEV en daarvoor ook al bij Erasmus. Hij is in het bezit van zijn UEFA C diploma en volgt op dit moment de UEFA B cursus.

675x gelezen

Sponsor een Stoel!

14 januari 8:30  Op 19 februari is de tribune 50 jaar oud! En ja, ze is inmiddels toe aan een opknapbeurt. Om de renovatie van de tribune te kunnen bekostigen willen we je vragen een stoeltje te sponsoren. Want wat is een tribune zonder stoelen? Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn! meer »

255x gelezen

Ga naar archief
Advertentie