Nieuws - VELO voetbal

Nieuws

VELO O23 remise tegen TOGB O23

24 september 11:15  De eerste 10 minuten waren voor VELO. Binnen 2 minuten leek Merlan Donders de score voor VELO te openen maar de grensrechter gaf buitenspel aan. De scheidsrechter nam dit signaal over en keurde het doelpunt af. meer »

188x gelezen

VELO en Voorschoten '97 delen de punten

24 september 11:15  Beide teams zochten in de eerste 45 minuten naar elkaars zwakke plekken maar die werden niet echt gevonden waardoor doelpunten uitbleven. Ook in de tweede helft weliswaar een veldoverwicht van de gastheren maar ondanks enkele doelkansen aan beide kanten werd er niet gescoord en nam VELO een punt mee naar Wateringen. meer »

300x gelezen

VELO uitgeschakeld in de beker

18 september 14:45  Na verlies tegen Westlandia en winst op Brielle had VELO met een positief resultaat tegen VUC nog kans op de volgende ronde van de beker. Helaas trok VUC met 3-1 aan het langste eind waardoor VELO zich nu kan concentreren op de competitie. meer »

445x gelezen

VELO O23 verdienstelijke remise tegen Quick O23

18 september 14:15  VELO gaf goed partij tegen de leeftijdgenoten van Quick dat vorig seizoen nog streed om promotie naar de 1e divisie. In de 1e helft was het een gelijk op gaande wedstrijd waar het veel aftasten was en beide teams probeerden om de bovenliggende partij te worden. Beide ploegen slaagden daar echter niet in met na 45 minuten voetbal een verklaarbare 0-0 ruststand. meer »

237x gelezen

VELO S-team in Oranje op de G-voetbaldag in Barendrecht

15 september 10:30  Woensdag 13 september was een historische dag voor VELO. Een heel VELO team mocht zich melden om voor het Nederlands elftal uit te komen! Op de jaarlijkse G voetbaldag bij BVV Barendrecht was ook het Speciaal Voetbal team van VELO uitgenodigd. Bij aankomst lagen in de kleedkamer tenues klaar van het echte Nederlands elftal! meer »

549x gelezen

Ga naar archief
Advertentie