Informatie - VELO voetbal

Informatie

Ben je gek op voetballen en wil je nog beter worden? Doe dan mee aan de extra activiteiten die worden aangeboden door de VELO Voetbal Academy! Enthousiaste trainers van VELO verzorgen extra activiteiten met maar één doel: het ontwikkelen van jeugdspelers tot completere spelers.

De VELO Voetbal Academy (VVA) is een onderdeel van VELO Voetbal en organiseert gedurende het hele jaar diverse activiteiten. Zo organiseren we naast techniektrainingen ook voetbaldagen en keepersdagen. We vragen daarin een financiële bijdrage per speler per activiteit. Daarbij is het streven om het zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te houden. Er is geen winstoogmerk.

De activiteiten worden georganiseerd voor jongens en meisjes en hoewel het plaats vindt op het sportcomplex van VELO zijn de activiteiten niet clubgebonden. Dit betekent dat alle voetballers welkom zijn, zo ook leden van andere verenigingen en spelers die niet staan ingeschreven bij de KNVB.


Planning:
Voetbaldagen: meivakantie, herfstvakantie (17-18 oktober), kerstvakantie (28-29 december)
Keepersdag: nnb
Techniekcursus Najaar: nnb

Partner VELO Voetbal Academy:

11 Teamsports is de kledingpartner van de VELO Voetbal Academy. De winkel is gevestigd aan de Herenstraat 90 in Wateringen.

11_Teamsports.png2022-02-04_VVA_banner-01.png

Advertentie