Nieuws Sponsor Commissie - VELO voetbal

Nieuws Sponsor Commissie

Oostelbos Van den Berg B.V. heeft zijn Business Club sponsorcontract weer verlengd!

25 mei 18:30   Oostelbos Van den Berg wil haar ambities als integraal huisvestingsadviseur en bouwadviesbureau vormgeven door met een herkenbare en persoonlijke werkwijze hun opdrachtgevers te ontzorgen. meer »

3x gelezen

Vogels tuinen nieuw lid van de Businessclub VELO

7 april 11:00  Van tuinontwerp tot het compleet aanleggen en duurzaam onderhouden van tuinen. Bij Vogels Tuinen ben je hiervoor aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Vogels Tuinen alles in huis om hier op een professionele manier invulling aan te geven. Bezoek de website www.vogelstuinen.nl voor meer informatie.meer »

9x gelezen

AVZ Administraties heeft zijn Business club sponsorcontract weer verlengd!

9 maart 12:45  AVZ Administraties is uitgegroeid tot een bedrijf met 20 medewerkers en verzorgt de administratie voor meer dan 700 bedrijven en instellingen door heel Nederland. meer »

12x gelezen

Multi Supplies nieuw lid van de Businessclub VELO!

6 maart 17:45  Met een prachtige nieuwe vestiging aan de Jupiter 240 te Honselersdijk heeft ook Multi Supplies ervoor gekozen VELO voetbal te gaan sponsoren. De totaalleverancier op het gebied van kantoorartikelen en etiketten , ook gevestigd in Aalsmeer, is inmiddels een gevestigde naam in het Westland.meer »

12x gelezen

Van Vliet Caravans tekent bij als BC lid

23 februari 17:45  Van Vliet Caravans willen we namens de VELO sponsorcommissie graag bedanken voor het vertrouwen in onze mooie club. meer »

13x gelezen

Ga naar archief
Advertentie