Nieuws Sponsor Commissie

Nieuwe sponsor: Glasservice Eggink

11 januari 12:30  Op zaterdag 18 december zette Ger Eggink namens Glasservice Eggink zijn handtekening onder het sponsorcontract. meer »

298x gelezen

VELO footgolftoernooi + BBQ

29 september 10:45  Na twee jaar mocht het dan eindelijk weer! Een sponsorbijeenkomst voor alle leden van de bussinesclub VELO. Dit jaar hielden we een footgolftoernooi met een BBQ. De sponsoravond startte om half 5 met een ‘voorbespreking’ in de kantine met een hapje en een drankje. meer »

264x gelezen

C.O.R. Tapijt nieuwe bordsponsor VELO

29 september 10:30  C.O.R. Tapijt al meer dan 40 jaar een begrip in Den Haag en verre omstreken voor particulieren en projectontwikkelaars.meer »

229x gelezen

SPAR City Van Kempen treedt toe tot businessclub VELO

27 augustus 11:45  SPAR city Van Kempen uit Amsterdam heeft zich op een bijzondere manier als sponsor aan VELO verbonden. Barry van Kempen runt samen met zijn broer 2 vestigingen van SPAR in Amsterdam. Van Kempen sponsort VELO Voetbal, maar schenkt de reclameruimte aan Stichting Friends4Noor. meer »

548x gelezen

DRV Accountants en Adviseurs verlengt sponsorcontract en treedt toe tot de businessclub!

23 juli 15:30  Afgelopen week heeft Edwin van Nieuwkerk (namens DRV) en Richard Wolf (voorzitter VELO voetbal) een handtekening gezet onder een nieuw 3 jarig sponsorcontract. Hiermee treedt DRV Accountants & Adviseurs ook toe tot de businessclub van VELO.meer »

497x gelezen

Ga naar archief
Advertentie