Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

VELO vergeet te scoren tegen Valken '68

7 april 2024 11:00

Uit leed VELO een nipte 1-0 nederlaag tegen Valken '68, nu de nr. 4 op de ranglijst. VELO staat op de 8e plaats met slechts drie punten minder dus de verschillen zijn klein. Het was van beide kanten geen beste wedstrijd met in de extra tijd grote kansen voor VELO maar als die niet worden benut dan kun je niet winnen. Dus eindigde de wedstrijd zoals die begon, 0-0.

Mart Dubbeld nog steeds geblesseerd langs de kant, Bas van Dommelen in de basis en na 25 minuten een nieuwe aderlating voor VELO toen Abel Dries zich met een blessure moest laten vervangen door Emiel Rours. De bedoeling van de gasten was duidelijk want zij namen vanaf de start het initiatief en zette VELO onder druk. Gelukkig voor VELO was Valken '68 in de afronding niet effectief genoeg om tot scoren te komen. Doelpogingen van vooral Jelle van den Oever strandden in het zijnet of werden een prooi voor VELO-doelman Deniz Pamuk. VELO was aanvallend ook niet echt gevaarlijk met vrije trappen van Lars de Jong en een kopbal van Rens de Vries. Zonder doelpunten bleef het dus 0-0 bij rust.
IMG_9265.JPGIMG_9284.JPGIMG_9291.JPG

In de 2e helft, met Tim Bos voor Joey Kouters, een eerste doelpoging van de gasten via een vrije trap van Samet Arikan voorlangs het doel. Namens VELO een kans van Rens de Vries maar zijn inzet werd nog net voor de doellijn weggewerkt. Het spel ging enige tijd heen en weer waarbij de sterke wind ook steeds meer een belemmerende factor werd. Toch kwamen er weer doelpogingen met bij VELO een schot op de lat van Tim Bos en een kopbal van Rick Das naast het doel. Namens Valken '68 werd een inzet en een vrije trap van Huig van Duijn vakkundig gestopt door VELO-doelman Deniz Pamuk, gekozen tot Man of the Match, en kopballen van Jelle van den Oever gingen naast of over het doel.
IMG_9296.JPGIMG_9298.JPGIMG_9300.JPG

Het venijn zat duidelijk in de staart van de wedstrijd waarin VELO steeds gevaarlijker werd en ook grote kansen kreeg om de overwinning te pakken. Invaller Erik Letsch moet geschrokken zijn van de voorzet van de ook ingevallen Joran ter Schiphorst want vrij voor doel ging zijn inzet niet in maar naast het doel. Een schot van Mike Das werd gestopt door Valken-doelman Joris van Harmelen en Lars de Jong zag in kansrijke positie zijn schot over het doel gaan.
IMG_9343.JPGIMG_9357.JPGIMG_9384.JPG

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Meeuwenoord, goede wedstrijd, en zijn KNVB-assistenten Issa en de Geus, toch wel enige teleurstelling bij VELO met deze 10e remise en was Valken '68 blij dat het nog een punt mee kon nemen naar Valkenburg.
IMG_9404.JPGIMG_9412.JPGIMG_9415.JPG

As. Zaterdag gaat VELO op bezoek bij SV Wippolder, winnaar van de 1e periodetitel en de nr. 2 op de ranglijst. Thuis pakte VELO een mooie 2-1 overwinning dus VELO is in inder geval gewaarschuwd voor de revanchegevoelens bij de Delftenaren. Let op de aanvangstijd: 16.00 uur.