Sportlaan 4
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

Na de ruime en overtuigende zege op Nootdorp O23 was in de 2e wedstrijd koploper DSVP O23 de tegenstander. Ook in deze wedstrijd was VELO duidelijk de betere partij en konden na 90 minuten de drie punten mee naar huis worden genomen.

Bij rust was de stand al 0-2 in het voordeel van VELO en na het laatste fluitsignaal stond er 1-4 op het scorebord. De doelpunten werden gemaakt door Abel Dries (2x), Lars van Winden (1) en Rens de Vries (1x).

De volgende wedstrijd is thuis tegen SVC'08 dat op de 5e plaats staat met drie punten uit twee wedstrijden.