Datum

14 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Goed weer en een leuke wedstrijd. Al snel was duidelijk dat VELO de bovenliggende partij was en dit resulteerde in de loop van de eerste helft tot doelpunten van Ferhad Sonmez (2x), Dirk Lelieveld en Joery Verbeek.
Na de 2-0 kon Quick Steps- speler Ricardo van Gorsel na nadrukkelijk commentaar op de leiding (2 maal in dezelfde minuut) met 2 maal geel (rood) vertrekken. Ook de assistent- scheidsrechter van hen kreeg rood. Dus de buit was al snel binnen.
Ook in de tweede helft bleef VELO lekker voetballen, maar vergat om een monsterscore te realiseren. Toch werd er nog drie keer gescoord en wel door Sven Verbeek, Ferhad Sonmez en nogmaals Joery Verbeek.
VELO bood deze wedstrijd het publiek een hoop amusement en gaat aan kop. Zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen SC Monster (2e op de ranglijst met een punt minder). Veel succes. Het gaat overigens goed met de hele selectie op zaterdag want ook ZA2 won in de 3e klasse (een klasse hoger dan het afgelopen seizoen) voor de derde achtereen volgende keer en wel met 6-1 van Charlois 2.