Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Voorbereiding VELO O23-1

18 augustus 2021 14:45

VELO O23-1, volgend seizoen uitkomend in de 4e divisie, heeft in zijn eerste oefenwedstrijd een prima resultaat behaald.

Het team is samengesteld uit spelers die vorig seizoen nog uitkwamen in de JO19-1. De staf bestaat uit trainer Christiaan van Dam, assistenttrainer Dave Buytelaar, leider Wim de Groot en assistent-scheidsrechter Ronald ter Schiphorst.

De tegenstander in deze 1e wedstrijd was 4e klasser Floreant 1. Vanaf het begin was VELO, met nieuwkomer Tim Janssen (ex-Quick) in  het doel, de betere ploeg en wist in de 1e helft al een 1-3 voorsprong op te bouwen. Deze goede lijn werd in de 2e helft doorgezet met als eindresultaat een verdiende 3-5 overwinning. De doelpunten werden gescoord door: Joran ter Schiphorst, Dylan Minnema, Abel Dries, Dion Duijvestijn en Rens de Vries. Felicitaties aan spelers en staf met deze mooie overwinning.

In de 2e oefenwedstrijd van VELO O23-1 was Westlandia O21-1 de tegenstander. Na een 0-1 achterstand bij rust werd uiteindelijk een 2-2 gelijkspel behaald. De VELO-doelpunten werden gescoord door Dylan Minnema en Joran ter Schiphorst.

In de 3e wedstrijd waren de leeftijdsgenoten van HBS, 2e divisie, de tegenstander. In de 1e helft twee gelijkwaardige teams die beide de aanval zochten. HBS kwam via een eigen doelpunt van VELO op een 0-1 voorsprong maar nog voor rust wist Dylan Minnema met twee doelpunten VELO op voorsprong, 2-1, te zetten. In de 2e helft kansen aan beide kanten maar alleen VELO wist via Joran ter Schiphorst nog te scoren, 3-1. Wederom een mooie overwinning.

De laatste oefenwedstrijd speelde VELO tegen 4e klasser Graaf Willem II Vac 1. Na een 0-1 achterstand bij rust moest VELO na 90 minuten met 1-3 de 1e nederlaag slikken. Het was Manz Djoeneri die voor VELO de eer redde.

De geplande oefenwedstrijd van dinsdag 31 augustus tegen TOGB O23 is geannuleerd. VELO gaat zich deze week goed voorbereiden op de start van de competitie met een uitwedstrijd tegen Lyra O23, aanvang 14.30 uur. Het team rekent op veel supporters.