Noordweg 26
2291EE
WATERINGEN
tel. 0174-292779

VELO ging tegen TAC'90 goed van start. Na een kwartier voetbal was het Lars de Jong díe in de 16 meter goed wegdraaide van zijn tegenstander en met een droge schuiver VELO op voorsprong bracht, 1-0. VELO bleef daarna de bovenliggende partij en de schaarse aanvallen van TAC'90 waren niet echt gevaarlijk. VELO kreeg diverse kansen om de score op te voeren maar het vizier bij o.a. Joey Kouters, kort voor rust met een blessure vervangen door Dion Duijvestijn, en Lars de Jong stond niet op scherp.

In het begin van de 2e helft al snel een verdubbeling van de score. Een inzet van Dion Duijvestijn werd half gestopt door TAC-doelman Sonidis waarna de attente Carlo Schep in de rebound het vonnis kon voltrekken, 2-0. Ondanks deze voorsprong werd het voetbal er niet beter op en was TAC'90 niet in staat om VELO echt onder druk te zetten. Zo'n kwartier voortijd werd de wedstrijd definitief beslist door Dion Duijvestijn die na een slimme vrije trap van Abel Dries niet faalde voor de TAC-doelman, 3-0. Met deze overwinning blijft VELO lijstaanvoerder.