VELO ZAT. geen kampioen maar nacompetitie

Datum

26 mei 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

VELO ZAT. deed wat het moest doen, winnen, maar koploper SC Monster verzaakte niet en pakte met winst op Schipluiden het kampioenschap.

Na een 0-1 achterstand had VELO bij rust via doelpunten van Yacine Tazi en Mathijs Helderman een 2-1 voorsprong op Maasdijk  Ook SC Monster kwam bij Schipluiden met 1-0 achter en na 45 minuten was het 1-1. In de 2e helft liep VELO ruim weg bij Maasdijk en pakte een 6-3 zege met aanvullende doelpunten van Lars van der Krogt (2×), Sven en Joery Verbeek (beide 1x). Bij de wedstrijd van SC Monster was er meer spanning. Het bleef lang 1-2 voor SC Monster en pas in de slotfase werd bij VELO alle hoop weggenomen toen SC Monster nog de 1-3 wist te scoren.

SC .Monster dus kampioen,gefeliciteerd, en VELO veroordeeld tot de nacompetitie. Op zaterdag 2 juni speelt VELO eerst thuis tegen de op een na hoogst geklasseerde periodekampioen uit de 3e klasse A.