Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

VELO Dames sluiten jaar winnend af

21 december 2021 20:45

Afgelopen zaterdag was de laatste competitiewedstrijd van dit kalender jaar tegen Westlandia VR1. Westlandia VR1 was begin november een klasse gezakt en moeten dus nog wat wedstrijden bij in onze poule inhalen.

Beide ploegen wilde , ondanks gebrek aan trainingsuren door Corona, deze wedstrijd voetballen.

De wedstrijd werd vanaf het begin gedomineerd door VELO wat resulteerde in een flink aantal kansrijke mogelijkheden. Voor de rust werden er 2 van omgezet in doelpunten en hield de verdediging de Westlandianen knap  op nul.

Na rust het zelfde spelbeeld met zo mogelijk nog meer kansen waar er ook weer 2 van ingingen.  Deze stevig maar uiterst sportieve wedstrijd eindigde dus in een 4-0 overwinning. Voor deze driepunter zijn we ook dank verschuldigd aan onze prima spelende invallers , Anna , Lilian en Sanne, bedankt meiden !

Tot slot wensen de dames en hun begeleidingsteam een ieder een zo prettig mogelijke kerst, een veilige jaarwisseling en een voorspoedig , sportief en vooral gezond 2022.