Engeland

Uitwisselingsprogramma met Engeland zeer geslaagd !

Het paasweekend bestond voor veel gezinnen dit weekend niet uit paaseieren zoeken en een paasontbijt nuttigen. Het stond namelijk in het teken van ?een Engelse gast verzorgen en een top weekend bieden?. De spelers van de D2 en de C3 van de voetbal kregen dit weekend namelijk hooggeëerd bezoek.

Het was het weekend van het jaarlijkse terugkerende uitwisselingsprogramma. Al jaren organiseert Velo een uitwisselingsprogramma met de club uit Engeland 'Trimley Red Devils'. 25 Engelse kinderen en 10 leiders werden dit weekend op vrijdag ontvangen.
Hierbij boden de ouders van de D2 en de C3 onderdak aan de Engelse gasten. Tevens waren de leiders van de teams en de organisatie verantwoordelijk voor de opvang van de Engelse leiders.

Hieronder staat in het kort wat de jongens van de D en C dit jaar hebben gedaan, dit ter beeldvorming;
Het programma dit jaar was o.a. Disco Zwemmen en Fifa spelen. Op zaterdag was er op Velo een voetbaltoernooi georganiseerd. In de avond was er de traditionele Velo Paas Disco, wat erg geslaagd was. Zondag gingen we bowlen met zijn allen en werd er in de zaal een indoor toernooi afgewerkt. Zondag avond stond er patat en een Indonesische buffet klaar voor alle betrokkenen en op maandag ochtend ging de boot weer terug naar Engeland. Kortom een TOP programma !

Graag wil ik iedereen bedanken die aan dit weekend een bijdrage heeft geleverd.
Op de Facebook site van Velo staan alle foto?s van de Velo Disco en tevens de Velo Harlem Shake. Check daarom www.facebook.com/svvelo.

Iedereen bedankt en over 5 weken reizen we met de spelers van de D2 en de C3 af om onze vrienden in Engeland te gaan bezoeken. Wij hebben er zin in !!!

Groeten de Engeland Commissie.

Engeland uitwisseling

Een eeuwenoude Velo traditie is het uitwisselingsprogramma met de voetbalvereniging 'Trimley Red Devils'. Trimley Red Devils is een voetbal vereniging uit Engeland die al 20 jaar met Pasen naar Nederland. Tevens bezoeken wij elk jaar met Hemelvaart deze mooie vereniging uit Felixtowe.

Hieronder bevindt zich een gedetailleerde beschrijving wat het uitwisselingsprogramma inhoudt.

Ben jij / of is jouw kind bevoorrecht om dit jaar hieraan deel te nemen?

Lees het programma dan goed door zodat je weet wat je te wachten staat !

Met vriendelijke groet,
De Engeland Commissie

Advertentie