Jeugd trainer

VELO zoekt trainer voor JO17-2 (JO16-1)

blijft geldig tot woensdag, 01 september 2021.

VELO is bij de jeugd op zoek naar een enthousiaste trainer voor JO17-2 voor seizoen 2021-2022. Omdat wij in de bovenbouw alleen met oneven leeftijdsgroepen werken, is dit team dus eigenlijk de O16-1. VELO JO17-2 speelt komend seizoen in de Hoofdklasse.


VELO is al jaren een van de grootste amateurverenigingen van de regio en wil verder investeren in een goede jeugdopleiding.


Het eerste team van VELO speelt in de 1e klasse en de selectie bestaat uit ongeveer 90% zelf opgeleide spelers. Dit is wat we graag willen continueren bij VELO!


Voor de JO17-2 zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze trainer. Doel is om de spelers verder te ontwikkelen om de stap te maken naar JO17-1. Uiteraard helpt de club om ook je persoonlijke doelen verder te realiseren en je verder te ontwikkelen. Deze groep traint 3x per week en speelt op zaterdag zijn wedstrijden.


Ben jij ambitieus, enthousiast, in bezit van minimaal Pupillen of Junioren Trainer, UEFA C (of bereid deze te halen) en wil jij de spelers en jezelf verder ontwikkelen als trainer? 


Indien geïnteresseerd vul dan onderstaand formulier in en verzend deze.


 

Uw mail adres, zodat we een ontvangstbevestiging kunnen sturen.

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Advertentie