Robey Academy

Robey Academy bij VELO

 

Liefde voor het mooiste spel op aarde: dat is waar het bij de Robey Academy bij VELO om draait. Van het prachtige tenue tot oefeningen tot andere deelnemers, drie dagen lang ademt alles om je heen voetbal. Onder leiding van trainers van de VELO Voetbal Academy beleef je van 20 tot en met 22 juli een onvergetelijke driedaagse waar zowel kwaliteit als plezier voorop staan. De Robey Academy wordt georganiseerd in plaats van het VELO Voetbalkamp en is ook toegankelijk voor niet-VELO leden.

 

Tijdens de Robey Academy staat elke dag een ander voetbalthema centraal. Gehuld in je eigen gepersonaliseerde Robey tenue (shirt, broekje en kousen) krijg je een reeks uitdagende, leuke en leerzame oefeningen voorgeschoteld van de VELO Voetbal Academy en train je als een echte prof. Je leert kappen en draaien volgens de Coerver-methode, je traint met verschillende ballen (differentieel leren) en legt ouderwetse circuittrainingen af. 

 

Wat kan je verwachten?

 

  • Je eigen Robey tenue (met naam en rugnummer)
  • Begeleiding van gediplomeerde trainers van de VELO Voetbal Academy
  • Lunch, drinken en gezonde snacks
  • Gepersonaliseerd Robey Academy certificaat
  • Kans op leuke voetbalprijzen (o.a. trainingspakken en wedstrijdtickets)

 

Datum en programma

 

In samenwerking met Jonger Oranje wordt de Robey Academy bij VELO in Wateringen georganiseerd. Deze professionele driedaagse vindt plaats op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

 

VELO (20-07/2021 / 22-07-2021)

Noordweg 26, 2291 EE Wateringen

 

Er kunnen maximaal 135 voetballers en 15 keepers (geboortejaren 2004 t/m 2014) meedoen per locatie. Deelname kost 149,95 euro inclusief Robey tenue met bedrukking en dagelijkse lunch, drank en gezonde snacks.

 

Zin in een onvergetelijke zomervakantie? Meld je aan op www.robeyacademy.nl!

 

Robey_Academy_VELO_FlyerV2.png

Advertentie