Inschrijven

 

Hallo allemaal,

 

Volgende week is het zover, de JO/MO-8/9/10 leden van Velo voetbal kunnen zich inschrijven voor het mini kamp van 21 t/m 23 juni 2019.

 

Zoals aangegeven zal dit jaar voor het eerst de inschrijving volledig digitaal gaan, natuurlijk zullen er op Velo in de kantine leiders van het kamp zitten met computer/tablet/smartphone om u verder te helpen met de inschrijving.

 

Het formulier kunt u benaderen via de volgende link:   inschrijven minikamp

Het is zo ingesteld dat er pas vanaf WOENSDAG 3 APRIL 16:30u ingevuld kan gaan worden, let op, dit hoeft niet perse op Velo, maar kan dus ook vanuit thuis, op het werk, in de trein, enz., als u maar beschikking heeft over internet en een apparaat waarop u het kan invullen.

 

De kosten zijn € 80,- en worden ook op het inschrijfformulier vermeld. Bij het inschrijven kan er niet direct een aanbetaling gedaan worden zoals in het verleden gebruikelijk was, u ontvangt een mail met daarin de betaalmogelijkheden.

 

Nogmaals, we hebben plek voor ca. 60 kinderen, mochten er meer inschrijvingen komen, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden op de locatie en anders moeten we gaan loten.

 

Wij gaan er in ieder geval weer vanuit dat het een geweldig kamp gaat worden waar de kinderen weer leuke herinneringen gaan maken.

 

Met vriendelijke groet,

 

De hele gezellige kampleiding

 

Advertentie