Noordweg 26
2291EE
WATERINGEN
tel. 0174-292779

In deze eerste wedstrijd van de competitie liet VELO geen spaan heel van de leeftijdsgenoten van Nootdorp. VELO was op alle fronten beter en liet dat ook duidelijk zien op het veld.

BIj rust was de stand al 5-0 in het voordeel van VELO en in de 2e helft kwam er nog vijf doelpunten bij. Nootdorp mocht de spreekwoordelijke eer nog redden, dus eindstand 10-1! De doelpunten werden gescoord door: Lars van Winden (3x), Rens de Vries (2x), Abel Dries (2x), Joran ter Schiphorst (1x), Manz Djoeneri (1x) en Sem Karadogan (1x).

As. zaterdag gaat VELO naar Pijnacker om te spelen tegen koploper DSVP O23.