VELO Jeugdvoetbaltoernooi

RIJK ZWAAN VELO jeugdvoetbaltoernooi klik hier 


Terugblik RIJK ZWAAN VELO JEUGDVOETBALTOERNOOI 2019


Zaterdag 15 juni en zondag 16 juni 2019 werden de voetbalvelden van VELO weer bevolkt door vele talentvolle en enthousiaste voetballers/sters. 101 teams met totaal ca. 1000 spelers.
Na een stevige regenbui zaterdagochtend knapte het weer goed op. Uitstekende omstandigheden voor een geslaagd toernooi.
Gelukkig konden we weer een beroep doen op de scheidsrechters van VELO en de spelers van VELO zaterdag 11. Zonder scheids kan er immers niet gevoetbald worden. Scheidsrechterscommissie BEDANKT.

Alle uitgenodigde JO12 en JO13 teams kwamen opdagen. Na vele spannende wedstrijden konden de prijzen worden uitgedeeld. Voor elk 1e prjs per poule was er een flinke beker.
Het middag toernooi JO14 / JO15 ging ook compleet van start. Alles verliep dan ook prima. Een ook hier voor alle winnaars een beker.

Zondag ochtend de JO8  en JO9. ALtijd mooi om die mannetjes en meisjes bezig te zien.  Zondag middag was het de beurt aan JO10 en JO11. Onder een stralend zonnetje werden de wedstrijden afgewerkt.

Na de prijsuitreiking, voor alle deelnemers een medaille en de poule winnaars een beker,  en het complex opruimen konden we terugkijken op een geslaagd toernooi.

Een speciaal woord van dank voor onze sponsers: Rijk Zwaan uit De Lier en Dump&Darts uit Naaldwijk.
En dank ook aan alle medewerkers, leiders, leidsters, SEA, de EHBO en de vele andere vrijwilligers die het mogelijk gemaakt hebben dit toernooi mede te organiseren. DANK jullie wel.


VELO jeugdvoetbal toernooicommissie

jeugdtoernooien.voetbal@velo.nlAdvertentie